Γεννήθηκε ο ΠΣΑΧ

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια κι αφού είχαν ναυαγήσει οι πρώτες προσπάθειες μέχρι να δημιουργηθεί κι επισήμως με απόφαση πρωτοδικείου ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Χειροσφαίρισης (ΠΣΑΧ).

Τα ιδρυτικά μέλη είναι συνολικά 26 με πρωτοστάτες τους παίκτες της Εθνικής Ανδρών που αγωνίστηκαν τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνα το 2004 όσο και αυτούς που πήραν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Τυνησία το 2005.

Προς το παρόν υπάρχει πενταμελής διοικούσα επιτροπή που αποτελείται από τους Γιώργο Ζαραβίνα, Κώστας Τσιλιμπάρη, Αλέξη Κοτελίδα, Χάρη Γκλεζάκο και Γιώργο Κότσιφα μες στόχο να γίνει Γενική Συνέλευση μέσα στο επόμενο διάστημα το οποίο θα καθοριστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι παρόντες και οι διεθνείς που παίζουν στο εξωτερικό –άλλωστε όλοι τους είναι ιδρυτικά μέλη- αλλά και να συμμετάσχουν όσοι περισσότεροι αθλητές γίνεται από όλη την Ελλάδα.

Η διάρκεια κάθε διοίκησης θα είναι διετής και στόχος είναι να γίνει ο σύνδεσμος δυνατός και αποδεκτός και να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων παικτών και των ανθρώπων του αθλήματος αλλά και να προετοιμαστεί το έδαφος ώστε να πάρουν τα ηνία νεαρότεροι αθλητές.

 

member

Σύνδεσμοι