Αρχαιρεσίες στον ΠΣΑΧ

Η διοικούσα επιτροπή του νεοσυσταθέντος συνδέσμου παικτών χάντμπολ (ΠΣΑΧ) θα πραγματοποιήσει την πρώτη της γενική συνέλευση στις 9 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

«Η διοικούσα επιτροπή του ΠΣΑΧ καλεί τους συναδέλφους αθλητές και αθλήτριες του χάντμπολ την Πέμπτη 9 Ιουνίου και ώρα 3μ.μ. στο ξενοδοχείο Καψής στην πρώτη Γενική Συνέλευση με θέματα:

Α) Εκλογή διοικητικού συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής

Β) Κατάθεση απόψεων όσον αφορά τη λειτουργία και τη δραστηριότητα του συνδέσμου

Γ) Πρόταση για τροποποίηση των άρθρων 6 και 11 του καταστατικού

Αυτή η πρώτη  Γενική Συνέλευση θεωρείται σε απαρτία, με δεδομένο πως πλην των ιδρυτικών μελών δεν υπάρχουν άλλα μέλη. Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων για την εκλογή των οργάνων του συλλόγου και η εγγραφή των μελών με την προβλεπόμενη συνδρομή θα πραγματοποιηθούν μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης».

Γεννήθηκε ο ΠΣΑΧ

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια κι αφού είχαν ναυαγήσει οι πρώτες προσπάθειες μέχρι να δημιουργηθεί κι επισήμως με απόφαση πρωτοδικείου ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Χειροσφαίρισης (ΠΣΑΧ).

Τα ιδρυτικά μέλη είναι συνολικά 26 με πρωτοστάτες τους παίκτες της Εθνικής Ανδρών που αγωνίστηκαν τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνα το 2004 όσο και αυτούς που πήραν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Τυνησία το 2005.

Προς το παρόν υπάρχει πενταμελής διοικούσα επιτροπή που αποτελείται από τους Γιώργο Ζαραβίνα, Κώστας Τσιλιμπάρη, Αλέξη Κοτελίδα, Χάρη Γκλεζάκο και Γιώργο Κότσιφα μες στόχο να γίνει Γενική Συνέλευση μέσα στο επόμενο διάστημα το οποίο θα καθοριστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι παρόντες και οι διεθνείς που παίζουν στο εξωτερικό –άλλωστε όλοι τους είναι ιδρυτικά μέλη- αλλά και να συμμετάσχουν όσοι περισσότεροι αθλητές γίνεται από όλη την Ελλάδα.

Η διάρκεια κάθε διοίκησης θα είναι διετής και στόχος είναι να γίνει ο σύνδεσμος δυνατός και αποδεκτός και να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων παικτών και των ανθρώπων του αθλήματος αλλά και να προετοιμαστεί το έδαφος ώστε να πάρουν τα ηνία νεαρότεροι αθλητές.

 

Πιστεύουμε στον Ελληνα αθλητή χειροσφαίρισης

Απο την διοικούσα επιτροπή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητών Χειροσφαίρισης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Συμπληρώνοντας δυστυχώς αρκετά χρόνια χωρίς οι παίκτες να έχουν το δικό τους όργανο έκφρασης στο άθλημα που αγαπάμε είναι γεγονός πια η δημιουργία του ΠΣΑΧ Πρωταρχικός σκοπός του συνδέσμου η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, η συνεργασία με άλλους φορείς για να βοηθήσουμε σε μια υποτονική περίοδο και για το άθλημα και για τον ελληνικό αθλητισμό. Κρυφός πόθος κάποιων μεγαλύτερων σε ηλικία αθλητών που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία το συλλόγου σε βάθος χρόνου ο σύνδεσμος να πορεύεται με πολλούς νέους αθλητές δημιουργώντας αυτοί ένα καλύτερο μέλλον για το άθλημα κάτι που ίσως δεν καταφέραμε μέχρι τώρα.

member

Σύνδεσμοι